Pomoć *|MC:SUBJECT|*

Poštovani,

s velikim zadovoljstvom predstavljamo novu marku u našoj ponudi - Philips Water Solutions. Kao što znate, Philips je ime koje se već godinama povezuje s kvalitetom i pouzdanošću, a sada donose inovativne rješenja za filtraciju vode koja će sigurno privući pažnju vaših kupaca.

 
Što nudimo?
 
1. Uređaji za filtraciju vode

Osigurajte vašim kupcima kristalno čistu vodu uz naše vrhunske uređaje za filtraciju. Idealni su za domove, osiguravajući svježu i čistu vodu izravno iz slavine.
 

2. Vrčevi za filtraciju vode
 
Praktični i elegantni vrčevi za filtraciju vode su savršen dodatak svakom domu. Lako se koriste i pružaju čistu vodu u svakom trenutku.




3. Soda makeri - hit svakog ljeta!
 
Osvježavajuća gazirana voda kod kuće? Uz Philips soda makere, vaši kupci mogu uživati u domaćoj gaziranoj vodi bez štetnih sastojaka.
 


4. Filtracijski sustavi za ispod sudopera
 
Za kupce koji žele nevidljivu, ali moćnu filtraciju po principu obrnute osmoze, naši sustavi za ispod sudopera su savršeno rješenje.


5. Filtracija u kupaonici
 
Ne samo za piće, filtracija vode u kupaonici može poboljšati kvalitetu vode za tuširanje i kupanje, što je posebno važno za osjetljivu kožu i kosu.

Zašto odabrati Philips Water Solutions?

U vrijeme kada nismo uvijek sigurni u kvalitetu vode koju pijemo, Philips Water Solutions pruža sigurnost i mir. Filtrirana voda ne samo da je zdravija, već ima i bolji okus, bez neugodnih mirisa i nečistoća. S našim uređajima, vaši kupci mogu biti sigurni da dobivaju najbolju moguću vodu za svoju obitelj.
 

Pridružite se nama u promociji zdravog života

Pozivamo vas da se pridružite promociji ovih fantastičnih proizvoda i pomognete svojim kupcima da naprave zdrav izbor za sebe i svoje najmilije. Uz Philips Water Solutions, kvaliteta vode je zajamčena.

 
Za dodatne informacije i narudžbe, slobodno kontaktirajte:

Gordan Petković
Mob.: 098 495 020
Tel.: 01 27 97 723
E-mail: gordan.petkovic@microline.hr
prodaja@microline.hr prodaja@microline.hr
www.microline.hr www.microline.hr
Microline d.o.o. Microline d.o.o.
Kontakt telefoni 01/2797 700, 01/2797 777.  Radno vrijeme prodaje i skladišta 9-17h.
Ponovno ažuriranje primanja obavijesti možete učiniti na stranici MOL-a 
"Ostalo - Adresa i izbori", pozivom na brojeve 01/279-7777, 01/279-7700, emailom odjava@microline.hr ili ovdje.

Ukoliko tu aktivnosti niste Vi izvršili, molimo provjerite sigurnosne postavke vašeg računa za pristup online sustavu Microline d.o.o. ili kliknite na ovaj link kako biste deaktivirali kontakt i odbacili uvjete obavještavanja.